Recomandari

Silviu Roșca

Silviu Roșca - Director Service

Ambiția echipei noastre de service: de a-ți oferi servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde,
este determinată de convingerea că autoturismul tău merită să fie întreținut de către un personal service profesionist, specializat și experimentat. Numai utilizând tehnologii, echipamente și piese de schimb perfect adaptate autoturismului tău putem garanta funcționarea sa în parametri optimi.

Vreau să îțî prezint doar câteva dintre avantajele intreținerii autoturismului tău într-un service autorizat:

Păstrarea garanţiei oferite de către producător şi a tuturor beneficiilor conexe acesteia;
• Utilizarea pieselor de schimb originale;
• Efectuarea reparaţiilor de către un personal specializat, instruit de către fabricant;
Respectarea standardelor de reparaţii, conform cu recomandările producătorului;
Folosirea echipamentelor adecvate la standardele cerute de producător;   
Păstrarea performanţelor şi siguranţei autovehiculului tău;
• Argument pentru un pret de revânzare ridicat.

Adrian Militaru

Adrian Militaru - Consilier Service

Echipa noastră de service îți stă la dispoziție cu un plan complet de lucrări de verificare și intreținere periodică, perfect adaptat atât autovehiculului tău, cât și modului în care tu îl utilizezi.

Respectarea indicaţiilor noastre îți permite optimizarea performanţei şi consumului autovehiculului.
De asemenea, noi îți putem garanta 
respectarea normativelor de emisii de noxe, cât şi menţinerea autovehiculului în condiţii normale pentru a satisface cerinţele controalelor şi inspecţiilor tehnice periodice.

Bogdan Juncă

Bogdan Juncă - Șef Atelier Tinichigerie / Vopsitorie

Atelierul nostru de tinichigerie oferă gama completă de reparații pentru orice marcă de autoturism, indiferent de severitatea daunei. Efectuăm reparații de calitate superioară, cu garanție și la prețuri accesibile.

Atelierul de vopsitorie respectă cele mai înalte standarde de calitate și mediu. Utilizarea exclusivă a materialelor de calitate superioară cum sunt vopsele Standox și materialele de pregătire 3M, combinate cu experiența și expertiza echipei noastre, garantează satisfacerea exigențelor clienților noștri.  

Ovidiu Hărmășel

Ovidiu Hărmășel - Consilier Tinichigerie / Vopsitorie

Dip Motors are încheiate convenții de colaborare cu decontare directă cu cele mai importante societăți de asigurări din România: Generali România, Groupama Asigurări, Astra Asigurări, OMNIASIG Vienna Insurance Group, ASIROM, Allianz-Țiriac Asigurări și UNIQA Asigurări.

Deci indiferent de natura daunei, fie ea acoperită de asigurarea CASCO sau RCA, noi îți oferim cea mai simplă modalitate de rezolvare. Din momentul depunerii dosarului de reparație, noi preluăm comunicarea cu societatea de asigurări și ne asigurăm că autoturismul tău va fi remediat în cel mai scurt timp posibil.

Silviu Roșca

Silviu Roșca - Director Service

Atenția și grija noastră îți vor fi confirmate prin serviciile ireproșabile și informațiile constante despre cele mai recente produse din gama: piese de schimb, consumabile și accesorii originale.