Piese Originale SEAT

01.01.2020
Piese Originale SEAT

Know-How-ul nostru este siguranța ta

Nu face niciun compromis în ceea ce privește mobilitatea și profită de sistemul nostru excelent de furnizare de piese.

Dacă o piesă necesară menținerii automobilului în stare de funcționare nu se află în stoc la o anumită locație, verificăm disponibilitatea acesteia în rețeaua internațională și indiferent de locul în care se află piesa, o livrăm cât mai rapid posibil. Astfel, Piesele Originale SEAT sunt mereu disponibile la timpul și la locul potrivit, ceea ce elimină timpii de așteptare mari și reduce la minimum perioada în care automobilul tău staționează în service.

Ştiaţi că?

• Multe dintre componentele mecanice şi electrice ale unui automobil sunt utilizate intens? Componentele mecanice, mai ales, sunt supuse unei uzuri normale. Atunci când acestea trebuie înlocuite, se recomandă utilizarea unor piese de calitate, pentru a păstra confortul, siguranţa şi valoarea maşinii.
• Un automobil conţine aproximativ 10.000 piese? Toate acestea sunt Piese Originale, bineînţeles. 
• Piesele Originale sunt stocate într-un depozit central? 
• Piesele de schimb cele mai uzuale se găsesc, de asemenea, şi în depozite-satelit din întreaga lume, pentru a asigura livrarea rapidă a acestora în cadrul reţelei globale de dealeri autorizaţi?
• Piesele necesare pentru menţinerea automobilelor în funcţiune sunt disponibile 15 ani de la scoaterea unui model din producţie? 

 

Piesele originale…

... sunt proiectate odată cu automobilul şi se potrivesc perfect fiecărui model.
... respectă standardele tehnice. Acestea ţin pasul cu procesul de fabricaţie al automobilelor de serie.
... sunt fiabile şi au o calitate ridicată.
... sunt compatibile cu materialele folosite. Astfel, nu se deteriorează vopseaua sau obiectele din plastic sau cauciuc, iar metalele nu se corodează.
... se potrivesc şi astfel asigură timpi de reparaţie reduşi.
... menţin valoarea automobilului.
... au o durată de utilizare mare. Acestea oferă un raport calitate-preţ bun, dacă raportăm costurile totale de întreţinere la durata de viaţă a automobilului.

 

Mai multe info la: https://www.seat.ro/service-accesorii/piese-originale-seat/piese-originale-seat